Friday, June 19, 2009

Love for Abah & Papa

1st set .. 16pcs.. choc. moise + Vanilla...
2nd set 16pcs.. choc. moise + vanilla.. special for her PAPA...



3rd set.. choc. moise + vanilla juga.. for Abah & d family..

Order from Yana balok.. 3 set for Abah, Papa n one more for present kot... mahukan tema love merah n putih.. ringkas tapi ceria.. so utk 1st set tu aku tambah pink... sweet gak erk.. hehe.. dan yg paling penting katanya tk nak manis sgt.. huhu... rasanya cc akak tk manis sgt kot.. yana mahukan 13 nama on d cc.. punya laa jenuh mempraktiskan tulisan buruk aku ni.. huhu.. yg 2 set lagi tu aku takut nk tulis tangan dah.. so aku pakai teknik terap n color hehe... harap yana puas hati laa ya.. kepada yana terima kasih daun keladi.. lain masa boley order lagi..

2 comments:

mama falisha said...

hai kak nor, the cakes are marvellous... all finish in 1 day.. lepas amik ngan akak tghari tu terus pegi kenduri kat pekan.. and the first box finish only in the car (5 org je dlm kete tu).. hehe... balik ptg tu wat mkn2 kat umah utk papa... 2nd box finish... and the last box at night utk abah at KFC t.c... sume suke... n betolllll tak manis sgt pon... manis2 buah je org kate... tqvm.. kak nor...
next project... next month for my birthday... bleh ke??? hehehe

noraini & shima said...

hehe... boley... boleyyyyy